Lambohovseposet 14; 1 – 78


El super-studento:

För att inte anknyta till tidigare epos ska vederbörande författare berätta en mycket ovacker ful historia. En historia som skapades av två vinmarinerade medvetanden en alltigenom upplyftande deprimerande torsdag. Historien handlar om El super-studento (ehm..a.k.a. Superstudenten).

Superstudenten sov i kulverten under den närliggande universitetet med dubbelmoral. Över det mest ödesdigra året i denna tidsepok byggdes det närliggande universitetet med dubbelmoral…Superstudenten vaknade. Superstudenten blev arg. Tog en flaska Kir och rymde till Grannlandet Ryd.

Väl framme i Grannlandet Ryd byggde Superstudenten ett provisoriskt boende (som sedan kom att användas som ”bostad” av studenter vid det närliggande universitetet med dubbelmoral).

I sitt provisoriska boende kokade Superstudenten ideal makaroner på tre minuter. Festade varje dag vid den Sliskiga Oasen (men Superstudenten hade alltid resurser kvar på vad ovanligt vanliga människor skulle kalla ”konto”). Superstudenten hade även tid i sin misär att, vad ovanligt vanliga människor skulle kalla, ”plugga”. Det förefall sig även på det mindre oetiska viset att det var Superstudenten som var det sjuka medvetandet bakom alla kursplaner. Superstudenten läste (och läser) alla, vad ovanligt vanliga människor skulle kalla, ”program” och ”kurser”.  Eftersom Ledningen vid den här tiden fortfarande var kidnappade av Situationen så var det Superstudenten som styrde det närliggande universitet med dubbelmoral.

En mycket outgrundad grundläggande företeelse vid den här tiden var att Superstudenten visste och vet. Superstudenten kunde och kan. Superstudenten kunde och kan inte ifrågasättas. (om man är mindre orädd för sin hörsel och sitt liv kan man ifrågasätta Superstudenten, med påföljande konsekvenser att vederbörande föreläser i 49 timmar om hur allvetande vederbörande är…..UTAN kaffepaus…).

Nu kan det te (ja, om du tjatar så… tack!) sig att Superstudenten hade och har en ytterst otrevligt trevlig tillvaro i Grannlandet Ryd. Det hade och har vederbörande. Tills Rydsmannen våldtog scenen.

Rydsmannen är Superstudentens änkenemesis. Dessa konfronteras med ojämnt jämna mellanrum. Detta var en episk kamp som det talas om än i en stundande dåtid. Det talas om det inför den undergång som redan har inträffat.

Rydskidzen hade och har även 4 tår med i spelet. De, vad ovanligt vanliga människor skulle kalla, ”fuskade”. Detta fick som konsekvens att Superstudenten kunde och kan inte likvidera Rydsmannen.

Superstudenten skrev på Facebook till Det lilla Mörkret…

För att lyssna till Lambohovseposet 15; 6 – 324 vänta tills Det lilla Mörkret har kollat sin Facebook och svarat på eventet…

————————–

Författarens kommentarer:

Ja, du, Niklas…det var en mycket, mycket vacker torsdag….Haha! Det får vi göra om, hjärtat! Jag vet att du är rädd för mig….det är ingen idé att du försöker dölja det längre…Maha!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


ville is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu