Lambohovseposet 15; 6 – 324


Epic i dur:

Det lilla Mörkret satt och knorrade. Vad ovanligt vanliga människor skulle kalla föda hade sinat i Puss och Kram – Kollektivet för morgondagens fredsaktivister. Det lilla Mörkret slängde en blick mot Dörren. eMiL´s dörr. eMiL satt inte kvar och kunde sålunda inte ge Det lilla Mörkret råd om vad Det skulle göra.

Det lilla Mörkret snarkade och gick till Svarta Rummet. Den Svarta Lådan upplös Det lilla Mörkret. Det blev bländat. Morgon – humörs – grinig satte Det lilla Mörkret sig på Den Svarta Lådan. Något var oförändrat. Superstudenten hade kontaktat Det lilla Mörkret. För en Kalpa tidigare.

”Det var väl onödigt nödigt…” sade Det lilla Mörkret.

Ballkongskyddet hade flytt till den Östgötska tundran och det var och är fortfarande oklart när denne behagar dyka upp igen. Förmodligen när Mördargrisen slutat flyga. Så Det lilla Mörkret kunde fortsätta göra som Det ville. Vilket för tidpunkten var att ordna ner vad Superstudentens hjärta kände på sig.

Hjärtat sade:

Ryd. Onsdag – För Alltid. Be there. Fyrkant”

Instruktionerna var oklart klara. Det lilla Mörkret fattade efter ett beslut.

”Blod är grönt. Du är en maskros”

Lös beslutet. Det lilla Mörkret kastade ut handduken. Det sneglade mot påslakanet. Det tog på sig Ove och förberedde sig omentalt för den strapatsfattiga resan mot grannlandet Ryd.

Den Blåe Hest hade återigen blivit likviderad och befann sig nu i närheten av den Östgötska hagen. Detta ledde till att Det lilla Mörkret fick bruka sina, vad ovanligt vanliga människor skulle kalla, ”ben” på ett sätt som Det lilla Mörkret inte kände till. Detta ledde till att resan till grannlandet Ryd tog vanligt ovanligt lång tid…för mycket tid…När Det lilla Mörkret hade rullat runt i periferin i 5 år, 8 månader, 34 dagar, 16 timmar, 18 minuter och 24 sekunder var Det lilla Mörkret framme i grannlandet Ryd.

”Men, for i helvede!” pep Det lilla Mörkret.

Grannlandet Ryd var ikke längre det traditionella slagfält det brukade vara. Studenterna från, det närliggande universitetet med dubbelmoral, var borta. Vad ovanligt vanliga människor skulle kalla ”gatorna i Ryd” befolkades av de fruktade Rydskidzen och….skam och ve…OVANLIGT VANLIGA MÄNNISKOR. Dessa hemska varelser bevandrade ”gatorna i Ryd” som om Studenterna, från det närliggande universitetet med dubbelmoral, aldrig funnits. Det fanns inte ett spår av dessa att se.

Det lilla Mörkret kvävde ett diskbråck och en nackspärr. Det begav sig sedan på mindre etisk korrekt jakt efter upphovssaken till detta elände.

Det lilla Mörkret fann upphovssaken i en takränna. Blödandes röd rök.

För att lyssna till Lambohovseposet 16; 8 – 2 invänta bekräftelse från TentaEländet

———————————————–

författarens kommentarer:

Jag…eh….jag….har på tok för mycket att göra….jag borde plugga lite etik, men, men…allt handlar om prioriteringar kära vänner och varje förändring börjar med drömmar….och drömmar har jag för mycket av…men något ska man fylla sin tillvaro med <3

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


ville is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu